Maak kennis met onze Rebel Rats! De ambassadeurs van de Rebel Cactus Club

29 februari 2024

Hoor je dat? Dat is het geluid van avontuur dat roept naar jouw kind! Stap binnen in de wereld van de Rebel Cactus Club.

De Rebel Cactus Club is dé plek voor kinderen die niet alleen plezier willen hebben, maar ook een betekenisvolle impact willen hebben. Net als onze nieuwe club ambassadeurs, we staan te popelen om ze aan je voor te stellen.

Wat is de Rebel Cactus Club?

De Rebel Cactus Club is niet zomaar een club, het is een beweging van jonge buitenspeel helden die van buitenspelen houden en een steentje bij willen dragen aan de planeet. Geleid door het merk Rebel Cactus, moedigen we kinderen aan om meer buiten te zijn, actief te worden in het beschermen van onze mooie wereld en gewoonweg te genieten van het buitenleven!

Wie zijn de Rebel Rats?

De Rebel Rats zijn meer dan alleen kinderen; ze vormen de dynamische krachten achter de Rebel Cactus Club. Gedreven door een passie voor avontuur en een liefde voor onze planeet, zijn deze avontuurlijke helden de gezichten van onze club!

Devin
Ik ben Devin! Ik ben bijna 7 en ga graag op avontuur met de Rebel Rats! En anders bezoek ik graag musea. Je hoort het al, ik vind het gaaf om nieuwe dingen te ontdekken en leuke activiteiten te doen.

Rover
Ik ben Rover en ik ben 6 jaar oud, de jongste van alle ambassadeurs! Ik ben dol op spannende avonturen, zoals kamperen en dwalen door de bossen. Ik ben een Rebel Rat omdat ik van buiten zijn houd en ik wil dat anderen ook de magie van de buitenspelen ontdekken!

Jens
Ik ben Jens en woon in Midden Limburg, dichtbij de natuur waar ik graag klim en klauter in het bos. Als ik tijdens het spelen rommel zie liggen, raap ik het op en gooi het in de prullenbak. Ik wilde dan ook een Rebel Rat zijn omdat ik van natuur houd en wil helpen om deze schoon en mooi te houden!

Lianne
Ik ben Lianne! Ik hou veel van buitenspelen met mijn vriendinnen en ben graag in de natuur, zoals wandelen. Wanneer ik vroeger aan het buitenspelen was, ging mijn moeder altijd rondjes door de wijk rijden om te kijken waar ik uithing. Ik was altijd op zoek naar avontuur.

Floor Elise
Ik ben Floor Elise, ik houd van alles wat ik buiten kan doen. Zo zit ik op scouting, ga ik graag skeeleren of speurtochten doen met mijn besties. Het allerleukste van scouting vind ik het buiten zijn en de avonturen die we beleven.

Wat doen onze Rebel Rats?

Onze Rebel Rats zijn altijd in actie! Ze organiseren evenementen met ons en inspireren andere kids om lid te worden van onze club. Met hun creativiteit en enthousiasme brengen ze positieve verandering in de wereld, één avontuur tegelijk. Van het opruimen van stranden tot het organiseren van een buitenspeeldag, er is geen uitdaging te groot voor onze dappere ambassadeurs!

Lid worden van onze club? Waarom?

Hup die kids van de bank af en word lid! We snappen de vraag, waarom jouw kind lid maken? We zetten de voordelen graag voor je op een rijtje.

  1. Avontuurlijke uitjes en tips: Als lid van de Rebel Cactus Club krijg je exclusieve toegang tot coole tips voor buitenavonturen, verborgen juweeltjes van de natuur en kortingen op toffe avonturenspeeltuinen, pretparken en dierentuinen. Geen saaie dagen meer binnenshuis!
  2. Kortingen op onze shop: Wist je dat we als Rebel Cactus Club exclusieve kortingen bieden op items uit onze shop? Denk aan accessoires voor je toffe Rebel Cactus kids smartwatch!
  3. Word een buitenspeelheld die zorgt voor de natuur: Als lid van de Rebel Cactus Club ben jij een echte held! We organiseren evenementen zoals World Cleanup Day, waar je kind kan helpen om onze planeet op te ruimen en te beschermen. Samen kunnen we een groot verschil maken!

Er is nog vééél meer, maar dat vertellen we je graag hier op onze club pagina!
Pssstt… wist je dat inschrijven geheel gratis is?

Hoe lid worden?

Het is super eenvoudig om lid te worden van de Rebel Cactus Club! Ga gewoon hier naar onze website, meld je kind aan en voilà, hij of zij is klaar om op avontuur te gaan. Dus waar wacht je nog op? Trek je kind zijn of haar stoerste outfit aan, pak de rugzak en sluit je aan bij de Rebel Cactus Club. Samen kunnen we de wereld verkennen, avonturen beleven en een positieve impact maken op onze planeet!

Zien we je buitenbaas snel bij één van onze evenementen?

9,5