Week van Autisme: Rebel Cactus uitkomst voor kinderen die extra hulp nodig hebben

06 april 2017

Rebel Cactus belhorloge heeft allemaal bijzondere klanten! Omdat het de week van NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme) autisme is vertellen we hoe het belhorloge ook kinderen die medicatie of andere reminders nodig hebben kan helpen.

Zo neemt een autistische jongen nu zelfstandig zijn medicatie op tijd in als hij in de klas zit of gaat hij op tijd naar het toilet. Rebel Cactus trilt op het aangegeven tijdstip aan zijn pols en geeft een berichtje. Zijn moeder is dolgelukkig.

En ja, daar doen we het toch echt allemaal voor bij Rebel Cactus. Blije, hele blije klanten. Klein en groot.

Nieuwsbrief

Hartelijk dank! Houd je inbox in de gaten voor je kortingscode.

Meld je nu aan en ontvang een coupon voor 10% korting op je aankoop in je inbox!